Věnceslava

Úvod Fóra Osobní sýrové mikroblogy Věnceslava

Aktuálně je na stránce zobrazeno 16 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #732

      "Bože, dej mi prosím trochu trpělivosti, ale Bože prosím tě hned!"
    • #2502

      "Bože, dej mi prosím trochu trpělivosti, ale Bože prosím tě hned!"
    • #2503
      Niva
      Účastník

      Vendul, krása.

      Miluj zem. Nezdědils ji po rodičích, ale dlužíš ji svým dětem.

    • #2504

      Vyfoťte určitě tu směs se sýrem Mysost. To bude pro mnohé zajímavé. Je fakt, že mně osobně chutná Mysost samotná, na horké topince. Už aby se otelila kráva! Mám nové formy na goudu, spoustu materiálu v hlavě a chybí mlíko :-)). Krásný večer

      "Bože, dej mi prosím trochu trpělivosti, ale Bože prosím tě hned!"
    • #2505

      Zasílám,tavený sýr a ten tmavší je Mysost s taveným sýrem 1:1
      6ild0-P3070221.jpg

    • #2506
      Quote:
      Quote from klára kdy May 17, 2014, 22:19

      Je to moje Gouda jedna z první

    • #2507

      Tak vám nesu ukázat můj Syltom už je v boxu 12 dní.Krásně voní a při píchání se mi kousíček ulomil,tak jsem ochutnala.Ten je…
      73eh5-P3080223.jpg

    • #2508

      Věnceslavo a ten Stilton, dejte ho i až úplně vyzraje, rozkrojený.

      "Bože, dej mi prosím trochu trpělivosti, ale Bože prosím tě hned!"
    • #2509

      Silton dám určitě dělá mi jen radost,ale chlupatí mi jako Hermelín a na kráse a chuti mu neubírá.Dnes mi přišel kriminál pro sýry,tak se snad bude dařit
      ju2jl-P3080225.jpg

    • #2511

      Zdravím no kopec,prosím o radu,můjSilton má na sobě modrou plíseň.Dá se ještě zachránit.Za radu děkuji
      fu163-P3090226.jpg

    • #2517

      Věnceslavo,osobně bych sýru určitě zkontroloala vlhkost a trochu jí snížila.

      "Bože, dej mi prosím trochu trpělivosti, ale Bože prosím tě hned!"
    • #2535

      Zdravím na kopec,děkuji za radu,ale budu muset pořídit vlhkoměr,ten ještě nemám.Mám oškrabat plíseň ze Stiltonu nebo ji mám nechat??Moc děkuji za odpověď.

    • #2541

      Zdravím na kopec,tak jsem smutná z toho mého Stiltonu byl celý plesnivý,tak jsem oškrabala a nařízla,ale uvnitř ani zrnko plísně.Bude to poživatelné nebo to mám vyhodit?Děkuji za radu.
      16041-P3090227.jpg

    • #2542

      V2nceslavo, škoda že jste se nepodívala dolů pod forum, co vám radil Karol. Určitě bude v pořádku.

      "Bože, dej mi prosím trochu trpělivosti, ale Bože prosím tě hned!"
    • #2543

      Zdravím na kopec,tak dnes byla ochutnávka Stiltonu a je výborný i bez plísně.Věnceslava

    • #2594

      Zdravím na kopec,
      prosím laskavě našla jsem na vás odkaz na formy na sýry.Můžete mi zdělit jaká je cena a jeli možno u vás objednat.
      Předem srdečně děkuji za vaši odpověď.Věnceslava Zahradníková

    • #2596

      Věnceslavo, je vás hodně moc, kdo píše, tak jsem udělala rovnou článek – mrkněte na to
      http://conovehonakopci.cz/?p=7678

      "Bože, dej mi prosím trochu trpělivosti, ale Bože prosím tě hned!"
Aktuálně je na stránce zobrazeno 16 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.