teplota pro zrání sýru

Označeno štítky: ,

  • Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #739
      Anonymní uživatel
      Neaktivní

      Dobrý den,
      prosím o radu jak „vymyslet“ teplotu pro sýr po vyjmutí z lisu. Nemám sklep, dům je chladnější ale pod 15 stupňů se nedostanu v žádném koutě, natož v zimě (u nás říjen až květen 😉 ) kdy se topí. Vím, že to už tady paní řešila dotazem na vinotéku, ale neviděla jsem závěr. Jediné, co mě napadlo byla vyřazená lednička která by šla nastavit, aby chladila jen trochu, ale nevím jestli to vůbec umí. Nemá někdo ještě nějaký kutilovský nápad ? Moc děkuji za odpověď a všem přeji moc úspěchů !

Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.