Trappist

Označeno štítky: 

  • Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Jana a poslední změna proběhla před 6 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #775
      Jana
      Člen

      Zdravím všechny. Včera jsem se pustila do sýru trappist podle mlékaře, bohužel jsem zakufrovala hned na začátku a omylem sáhla po jiné kultuře. Místo Sigmy 96 jsem dala Sigmu 97:-( A už se asi bavíme o jiném sýru…Mám dál postupovat jako v receptuře na Trappist, držet teploty a stříkat sigmu 97 (je v ní taky previbac.lin. ale jinak úplně jiné kultury) nebo pokračovat jako u pyrenejského sýru?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.