Stáčení syrovátky

Úvod Fóra Domácí minimlékárna Stáčení syrovátky

  • Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Inka a poslední změna proběhla před 10 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #822
      Inka
      Člen

      Stáčení syrovátky:

      Zpomalení průtoku v hadičce a zabránění nasátí sýřeniny se dá účinně dosáhnout obalením konce hadičky kouskem modré plastové plachetky (silnější) a zajištěni např. gumičkou, za tím účelem vyčleněnou a před použitím vydezinfikovanou třeba lihem.
      Je ještě možné průtok velmi mírně ovlivnit tím, jak přiložíme plachetku = hladkým povrchem směrem ven x hladkým povrchem směrem k hadičce.

      Syrovátka se takto sice nasává pomaleji, nestalo se mi však, že by se zrno nějak rozviřovalo.

      653y7-syrovatka_1.jpg
      3y946-syrovatka_1_2.jpg

Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.