Jogurtová kultura typu TY

Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
  • Autor
    Příspěvky
    • #805

      MA v komentáři píše:

      Jogurtová kultura řeckého typu TY39 ( http://www.kutilov.cz/vyroba-tvarohu–jogurtu-a-syru/jogurtova-kultura-reckeho-typu-ty39/ ) Můžete mi pomoct se zkušenostmi s touto kulturou?

      "Bože, dej mi prosím trochu trpělivosti, ale Bože prosím tě hned!"
    • #3044

      Jogurtová kultura řeckého typu

      Složení: Str.thermophilus, Lb.delbrueckii subsp.bulgaricus.

      100L kultury jogurtové a kefírová jsou v mateční kvalitě vhodné pro přímé očkování nebo pro výrobu zákysu. Zákysu se přidává 2% – 4%.
      K těmto kulturám se nepřidává sušené mléko ani žádné zahuštovadla.
      Jogurty a kefíry jsou husté konzistence.
      Návody jsou součástí kultur.

      "Bože, dej mi prosím trochu trpělivosti, ale Bože prosím tě hned!"
Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.