Coquard mezofilní ALFA

Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
  • Autor
    Příspěvky
    • #796
      katka1
      Účastník
    • #3460
      mecoun126
      Účastník

      DATASHEET ALPHA 3
      DL 1 Ref: 002 VAC
      DL 3.5 Ref: 002ACD
      Definice:
      Jedná se o lyofilizovaný mléčná kvasit čerstvého sýra a měkkých sýrů. Toto
      kvásek byla vybrána, koncentruje se, lyofilizuje se pro poskytování přímého setí
      výroba nádrž
      SLOŽENÍ:
      Jedná se o směs kmenů:
      -Lactococcus Lactis cremoris
      -Lactococcus Diacetilactis lactis,
      -Leuconostoc Mesenteroides cremoris.
      Jeho koncentrace je 1.010 až 1.011 buněk na gram
      Tento enzym je mezofilní, protože se skládá z:
      2 třetiny okyselení (homofermentativní)
      Třetiny aromatické (heterofermentativní)
      NÁVOD:
      Tube DL 1 na osivo 100/200 litrů mléka
      DL Tube 3,5 k naočkování 350/700 litrů mléka
      Musí být přidány do kvasného mléka při teplotě v rozmezí 22 ° C a 37 ° C,
      Ať zralý minimálně 30 minut před sýřením k zajištění dobré
      rozptyl
      OCHRANA:
      při 4 ° C na suchém 3 měsíce
      – 18 ° C 1-2 roky
      TEST PŘIKYSELOVÁNÍ:
      Na rekonstituovaného odstředěného mléka (10%) při 32 ° C s 1 DL1 do 100 litrů
      Čas (hodiny) Kyselost (° D) pH
      Března 25 6,10
      50 květen 5,30
      Srpen 80 4.50
      15 90 4,50
      Ets COQUARD
      Překladač Google pro firmy:Translator ToolkitPřekladač webových stránekNástroj pro hledání nových trhů

Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.