Syreček – bílý povlak při zrání tvarohu

Úvod Fóra Ostatní mléčné výrobky Tvaroh a tvarohové výrobky Syreček – bílý povlak při zrání tvarohu

Označeno štítky: , ,

  • Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Marion a poslední změna proběhla před 9 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #734
      Marion
      Účastník

      Moc prosím o radu. Dělám syrečky a jsem ve fázi zrání tvarohu, tvaroh jsem zaočkovala kouskem syrečku v sobotu a pořád čekám… říkala jsem si, že dnes odpoledne to tedy spáchám a nechám zrát, ale při poledním promíchávání jsem na povrchu objevila bílý povlak, jak třeba na camembertu. Je to normální a poživatelné nebo to mám raději vyhodit?
      Předem díky!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.