SWING Salsa složení Staphylococcus xylosus

Úvod Fóra Jednotlivé fáze zpracování mléka a postupy Očkování mléka SWING Salsa složení Staphylococcus xylosus

Označeno štítky: ,

  • Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Avatar photoKlára a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
  • Autor
    Příspěvky
    • #12005
      Anonymní uživatel
      Neaktivní

      Zdravím ve spolek, máte prosím někdo zkušenost s SWING Salsa složení Staphylococcus xylosus. Já si ji koupil na pokus na vtírání do povrchu. Nyní mám naděláno sýr typu Colby a dnes tvořím sýr typu Morbier. Z těchto druhů chci vybrat vždy dvoukilového macíka a zkusit jej tímto potírat. Bude to pěkný neřád neb trocha bakterek je na 2000 litrů ! Co vy na to ? Šli byste do toho ? více. Nevím jakou chuť bych měl od tý potvory očekávat

      více na: http://www.eshop.ekokoza.cz/vyroba-syru-chov-potreby/mlekarenske-kultury/swing-bl-1.html?listtype=search&searchparam=swing+salsa

    • #12007
      Avatar photoKlára
      Správce

      Dušane zatím vkládám technický list

      "Existují dva způsoby, jak získat dostatek: Jedním z nich je i nadále hromadit víc a víc. Na druhé straně stojí toužit méně. "
      - Gilbert Keith Chesterton
Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.