Prostory pro zpracování mléka

Úvod Fóra Domácí minimlékárna Prostory pro zpracování mléka

  • Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Marion a poslední změna proběhla před 9 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #752
      Marion
      Účastník

      Nacházím se v situaci, kdy řešíme, že v místě našeho nového bydliště je kuchyně schválená pro zpravování rostlinných produktů a vajec s eko-certifikací. Nemáte někdo zkušenost s tím, co udělat schválení pro prodej mléka a případně i zpracovávání mléka jako třeba jogurt, tvaroh, případně sýr?
      Předem díky za rady!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.