Menší PH

Označeno štítky: ,

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #612

      A ještě prosím jedna otázka. Mám recept na to Tallegio a je tam čestvé mléko, max. 12 hodin staré. Mám část z večera vychlazené a část ranní čerstvě nadojený, takže je max. 12 hod. Pak vše podle receptu, termof. kultura, vypočítala jsem syřidlo, aby se to zasýřilo za 20 minut. Vše klaplo, ale po zasýření a nakrájení to má mít PH 6,2-6,1 a já mám 5,9 – 6,0 a tak se chci zeptat, kde soudružka udělala chybu :). díky

      "Bože, dej mi prosím trochu trpělivosti, ale Bože prosím tě hned!"
    • #1741
      dolomiti
      Účastník

      Tak chyba je jasná ;-), strčila lžičky do horkýho kafe, jako by nevěděla, že má počkat na polárku 😀 No dvě desetiny bych neřešil, může to být i kalibrací 😉

    • #1742

      Bezva, přesně taková odpověď by se mi moc líbila, ale nečekala jsem, že může přijít :-)))

      "Bože, dej mi prosím trochu trpělivosti, ale Bože prosím tě hned!"
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.