Lipáza

Úvod Fóra Suroviny Ostatní suroviny Lipáza

Označeno štítky: ,

  • Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel InkaInka a poslední změna proběhla před 6 měsíci, 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #17366
      InkaInka
      Správce

      Dorazila ke mě hláška z FB = někdo by údajně rád vyráběl z kravského mléka mimo sezónu sýry chuťově podobné kozím sýrům. No, … kráva sice není koza, přesto jisté řešení existuje. Je možné si v zahraničí zakoupit „lipázu z kůzlečích žaludků“ – obvykle je to ta středně silná (slabá = telecí, střední = kůzlečí, strong = jehněčí). Netvrdím, že sýry budou přesně autentické, ale rozhodně budou chuťově mnohem výraznější, což na druhou stranu nemusí nutně vyhovovat každému. Vyrábí např. BIOREN a dá se zakoupit třeba v Rakousku (i eshopy). U nás to bohužel nikdo neprodává.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.