Hezký den. Už dlouho hltám vaše stránky a chci za ně moc poděkovat. Mnohokrát mi pomohly v úsilí krmit svou rodinu dobrými domácími potravinami. Konečně se mi podařilo zaregistrovat, tak můžu také diskutovat.. 😀
Ale k mému problému. Máme kravku, kterou dojíme od jara a teď se nám stalo, že nám již po několikátý zhořkla smetana. Nevím čím by to mohlo být. Venku už není pastva nic moc, tak dostává seno a jádro. Taky si ale ještě něco uždibne venku. Za celou dobu se nám to nestalo. Nevím co s tím a jestli můžu mléko používat. Chuťově není špatné, ale ta smetana sebraná je hořká. Pár dní měla v mléce malé kousky po zcezení, tak jsme mysleli, že začíná zánět, ale teď tam zase nic nemá. Je čisté. Tak nevím. Nevíte někdo čím to může být?