Fetoliva

Úvod Fóra Sýry Sýry ve slaném nálevu Fetoliva

Zvolené téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutujícího) se naposledy zapojil uživatel Inka Inka a poslední změna proběhla před 1 měsícem, 1 týdnem.

  • Autor
    Příspěvky
  • #17098
    Inka
    Inka
    Správce

    Fetoliva

    https://www.carronlodge.com/wp-content/uploads/2015/11/FETAOLI-Fetoliva.jpg

    Foto: sýr typu Feta s olivami a nakládanými červenými papričkami. Při výrobě jsem použila i trochu lipázy pro bílé sýry zrající v solném nálevu (není nezbytně nutná). Chuť je výtečná, olivy jí krásně dotvářejí, konzistence je dost mazlavá, což je sice dobře, ale sýr není nijak zvlášť fotogenický (při krájení není na řezu tak hezký = maže se to).

    Odpověď na otázku: „Jak to ta baba vyrobila?“, lze nalézt v knize Domácí mlékař II 🙂

    Attachments:

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.