Fetoliva

Úvod Fóra Sýry Sýry ve slaném nálevu Fetoliva

  • Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel InkaInka a poslední změna proběhla před 8 měsíci, 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #17098
      InkaInka
      Správce

      Fetoliva

      https://www.carronlodge.com/wp-content/uploads/2015/11/FETAOLI-Fetoliva.jpg

      Foto: sýr typu Feta s olivami a nakládanými červenými papričkami. Při výrobě jsem použila i trochu lipázy pro bílé sýry zrající v solném nálevu (není nezbytně nutná). Chuť je výtečná, olivy jí krásně dotvářejí, konzistence je dost mazlavá, což je sice dobře, ale sýr není nijak zvlášť fotogenický (při krájení není na řezu tak hezký = maže se to).

      Odpověď na otázku: „Jak to ta baba vyrobila?“, lze nalézt v knize Domácí mlékař II 🙂

      Attachments:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.