Domácí pekař – mlýnky

Úvod Fóra Nástěnka administrátora Domácí pekař – mlýnky

Označeno štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Klára Klára a poslední změna proběhla před 8 měsíci, 1 týdnem.

  • Autor
    Příspěvky
  • #16049

    lamancha
    Účastník

    Omlouvám se že píšu do Mlékaře, ale v „Kopci“ jsem se ve fóru nějak nenašel… Chtěl bych se zeptat, jak je to s tím odpočíváním mouky – výrobci mlýnků všude píší o tom, jak je výborné dělat chleba z čerstvě umleté mouky (nestihne zoxidovat a ztratit vitamíny a živiny a..a…), ale Klára – a snad jsem i jinde četl, píše, že je po semletí třeba počkat minimálně dva týdny (lepek)…platí to i prochleba nebo spíše pro jiné druhy pečiva – sušenky, buchty apod.? Jsem z toho nějaký zmatený (což není nic překvapivého :-))

  • #16050
    Klára
    Klára
    Správce

    Hezký den, vložila jsem dotaz pod článek o mouce. Problém s fórem na kopci je, že tam nikdo nepíše a pak dělá problém s GDPR, tak jsme ho museli uzavřít. Mrkněte tam, já tam během dne k dotazu napíšu. 🙂

    "Existují dva způsoby, jak získat dostatek: Jedním z nich je i nadále hromadit víc a víc. Na druhé straně stojí toužit méně. "
    - Gilbert Keith Chesterton

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.