Úvod › Fóra › Jednotlivé fáze zpracování mléka a postupy › Očkování mléka › Mlékařské kultury › vlastní kultura › Re: vlastní kultura
Klaro prosim muzete rusit moji registraci zde na foru dekuji Thomas
Thomashi, můžu. Samozřejmě. Jen tedy zpětně, podívejte se na začátek fóra, odpověděli jsme, kdo jsme věděli alespoň trochu co, na vše, na co jste se ptal. To, že tady lidé neodpovídají hned je proto, že tato stránka není ničím dotovaná. Pokud do ní někdo odpovídá, tak ve svém volném čase a někdy ten čas není. Někdy prostě nejsou znalosti, někdy není chuť.
Pokud se podíváte na ty články, co jsem zmínila, na konec na zdroje, tam nejsou základy. To je spíš konec, než začátek. V kníhách o výrobě sýrů i v některých diplomkách o sýrech je toho až hanba a velmi do hloubky. Víc nasměrovat nejde. To namíchnutí plyne z toho, že je to vše hodně náročné, opakovat spoustu věcí dokola a někdy stačí skutečně podívat se jen na již napsané a pozorně si to projít. _Rozhodně nejsme žádná partička, Milana jsem v životě neviděla a on mě taky ne :). Člověk jen prostě tím, že něco neustále opakuje, dojde k tomu, že nějaké věci jsou zjevně dané. Takže to tak berte, pokud se někdo snaží do článku o kulturách udělat výtah z několika různých knížek i o stovkách stran, tak, aby to bylo srozumitelné, jsou to věci, které jsou do hloubky a nikoli plynou po povrchu, a pak někdo přijde a napíše, nasměrujte mě někam dál, tyto začátky už jsem zvládl, přesto, že samotné články směrují samy od sebe, tak to člověkem občas trochu nadzvihne.