Skip to content
Domácí mlékař
  • Úvod
  • Články
  • Receptury
    • Receptury online
    • Sýry
      • Čerstvé sýry
      • Holandské sýry
      • Měkké sýry
      • Nesýřené sýry
      • Pařené sýry
      • Pařené hnětené sýry
      • Polotvrdé sýry
      • Syrovátkové sýry
      • Sýry s bílou plísní
      • sýry s mletou sýřeninou
      • Sýry s modrou plísní
      • Sýry s mazem na povrchu
      • Sýry s vymývanou sýřeninou
      • Sýry ve slaném nálevu
      • Tvrdé sýry
      • Uzený sýr
      • Tvarohové sýry
      • jogurtové sýry
      • Lactique sýry
      • Kozí sýry
      • Americké sýry
    • Ostatní mléčné
      • Jogurt
      • SYrovátka
      • Tvaroh
        • Tvarohové sýry
      • Zakysaná mléka
      • Smetana a výrobky z ní
  • Postupy a návody
    • Mléko
      • Dojení
      • Pasterace
    • Očkování mléka
    • Kultury mléčného kysání
      • Mezofilní kultury souhrn
      • Termofilní kultury souhrn
      • Směsné kultury souhrn
      • Doplňkové kultury souhrn
      • Jogurtové kultury souhrn
      • Kefírové kultury souhrn
      • Acidofilní kultury souhrn
      • Probiotické kultury souhrn
      • Plísně a kvasinky souhrn
      • Ochranné kultury
    • Sýření
    • Lisování
    • Solení
    • Zrání sýrů
    • Vady
    • Kalkulačky
    • Ke stažení
    • Různé
      • Malé drobnosti o sýrech
  • Náčiní a suroviny
    • Formy na sýry
    • Suroviny
  • Různé
    • Drobné poznámky domácího mlékaře
    • Články Ing. Jiřího Kopáčka
    • Zajímavé mlékárny
    • Historie
    • Rozhovory
    • Legislativa
    • Dokumentace
    • Recenze
    • Osobnosti mlékařství
    • Z chovu
    • Nezařazené
  • Literatura
    • Mlékonoš
    • Kniha Domácí mlékař
      • domácí mlékař v praxi
    • Domácí mlékař II
    • Zápisník domácího mlékaře
    • Laminovaná tabulka
  • Fórum DM
    • Nové téma
    • Slovník domácího mlékaře
    • 100 otázek
    • Nápověda
    • gdpr aktivace
  • O nás
    • Partneři stránky
      • Partneři stránky
    • Podpořte nás, děkujeme
    • GDPR

Re: Používání kultur na ten který sýr

Úvod › Fóra › Jednotlivé fáze zpracování mléka a postupy › Očkování mléka › Mlékařské kultury › Používání kultur na ten který sýr › Re: Používání kultur na ten který sýr

2.5.2012 v 21:15 #1667
Klara-admin
Člen

Jste detektiv :-)), v každém případě, pro mě rozhodně, je tahle diskuze dost plodná.

"Bože, dej mi prosím trochu trpělivosti, ale Bože prosím tě hned!"

Podpořte nás, děkujeme

Podpořte nás

Profil ve fóru

Přihlásit
Registrace Zapomenuté heslo
  • Fórum DM
  • Nové téma
  • Podpořte nás, děkujeme
  • Registrace
  • Přihlášení
    • Úprava profilu
  • Nápověda
  • Úvod
  • Kniha Domácí mlékař
  • Nápověda
  • Podpořte nás, děkujeme
Copyright © 2021 Domácí mlékař. All rights reserved.