Re: PH metry

#1468
Anonymní uživatel
Neaktivní

Moc vám oběma děkuji za váš názor. Jak jsem již psala, udělám kompromis, koupim pH metr ten, který použiváte Kláro. U váhy máte super postup určitě jej zkopíruji.

Paní Čapková mi napsala, že na pařený sýr používají kulturu CH11, tak jsem ji hned objednala spolu s jogurtovou, CH19 a syřidlem.

Jak se vám daří sýr provolone, ta výroba byla velmi zajímavá a vypadal moc pěkně. Chtěla jsem se zeptat na tu pěknou barvu, je to fotografii, nebo krávy ještě stále pasete. Takovou barvu jsem měla u másla jen, když se krávy pásly.

Zpátky k sýrum. Nemám žádné zkušenosti s dlouhozrajicími sýry, a obdivuji vaše výsledky. Dělavám pařené sýry(pletence, kousky, korbačiky), které dozrávaji několik dní (pokud dostanou šanci a nejsou zkonzumovány dříve).
Takže až mi přijde balíček z Ekokozy a aukra, pokusím se sýr vyrobit a napíšu. Hezký den