Skip to content
Domácí mlékař
  • Úvod
  • Články
  • Receptury
    • Receptury online
    • Sýry
      • Čerstvé sýry
      • Holandské sýry
      • Měkké sýry
      • Nesýřené sýry
      • Pařené sýry
      • Pařené hnětené sýry
      • Polotvrdé sýry
      • Syrovátkové sýry
      • Sýry s bílou plísní
      • sýry s mletou sýřeninou
      • Sýry s modrou plísní
      • Sýry s mazem na povrchu
      • Sýry s vymývanou sýřeninou
      • Sýry ve slaném nálevu
      • Tvrdé sýry
      • Uzený sýr
      • Tvarohové sýry
      • jogurtové sýry
      • Lactique sýry
      • Kozí sýry
      • Americké sýry
    • Ostatní mléčné
      • Jogurt
      • SYrovátka
      • Tvaroh
        • Tvarohové sýry
      • Zakysaná mléka
      • Smetana a výrobky z ní
  • Postupy a návody
    • Mléko
      • Dojení
      • Pasterace
    • Očkování mléka
    • Kultury mléčného kysání
      • Mezofilní kultury souhrn
      • Termofilní kultury souhrn
      • Směsné kultury souhrn
      • Doplňkové kultury souhrn
      • Jogurtové kultury souhrn
      • Kefírové kultury souhrn
      • Acidofilní kultury souhrn
      • Probiotické kultury souhrn
      • Plísně a kvasinky souhrn
      • Ochranné kultury
    • Sýření
    • Lisování
    • Solení
    • Zrání sýrů
    • Vady
    • Kalkulačky
    • Ke stažení
    • Různé
      • Malé drobnosti o sýrech
  • Náčiní a suroviny
    • Formy na sýry
    • Suroviny
  • Různé
    • Drobné poznámky domácího mlékaře
    • Články Ing. Jiřího Kopáčka
    • Zajímavé mlékárny
    • Historie
    • Rozhovory
    • Legislativa
    • Dokumentace
    • Recenze
    • Osobnosti mlékařství
    • Z chovu
    • Nezařazené
  • Literatura
    • Mlékonoš
    • Kniha Domácí mlékař
      • domácí mlékař v praxi
    • Domácí mlékař II
    • Zápisník domácího mlékaře
    • Laminovaná tabulka
  • Fórum DM
    • Nové téma
    • Slovník domácího mlékaře
    • 100 otázek
    • Nápověda
    • gdpr aktivace
  • O nás
    • Partneři stránky
      • Partneři stránky
    • Podpořte nás, děkujeme
    • GDPR

Odpověď: Věnceslava

Úvod › Fóra › Osobní sýrové mikroblogy › Věnceslava › Odpověď: Věnceslava

28.5.2014 v 7:43 #2517
Klara-admin
Člen

Věnceslavo,osobně bych sýru určitě zkontroloala vlhkost a trochu jí snížila.

"Bože, dej mi prosím trochu trpělivosti, ale Bože prosím tě hned!"

Podpořte nás, děkujeme

Podpořte nás

Profil ve fóru

Přihlásit
Registrace Zapomenuté heslo
  • Fórum DM
  • Nové téma
  • Podpořte nás, děkujeme
  • Registrace
  • Přihlášení
    • Úprava profilu
  • Nápověda
  • Úvod
  • Kniha Domácí mlékař
  • Nápověda
  • Podpořte nás, děkujeme
Copyright © 2021 Domácí mlékař. All rights reserved.