Odpověď: Marion

Úvod Fóra Osobní sýrové mikroblogy Marion Odpověď: Marion

#2635

Marion, moc se omouvám, já to nějak stihnu se tam mrknout. S těmi syrečky, zkuste si s tím nelámat hlavu a v tomto horku to nechte třeba jen jeden, dva dny. Vezměte spíš tvrdší tvaroh, nechte den, dva, promíchávejte a pak už dělejte koláčky. Jak je teplo, hodně rychle kvasí. Zkuste takto a postupně, jaks e dostanete k fázi formování a zrání, už můžete první fázi postupně prodlužovat, protože už budete vědět, jakou přesně potřebujete konzistenci. Nemůže se vám stát nic horšího, než že prostě necháte přeschnout homolku dotvrda. Té nevadí tolik, že první fáze bude trochu ošizená. Tím si zkusíte první výrobu a postupně můžete přecházet už podle zkušenosti.Já bych to zkusila nějak natočit a za cca 3 neděle bych sem dala sestříhaný video, abyste to viděla.

"Bože, dej mi prosím trochu trpělivosti, ale Bože prosím tě hned!"