Odpověď: Katka

Úvod Fóra Osobní sýrové mikroblogy Katka Odpověď: Katka

#2681
katka1
Účastník

Vyrobila jsem další hermelín, poslechla rady Inky i Dolomita,čímž oběma děkuji a předkládám výsledek po 4 týdnech zrání. Asi to není úplně ono, ale BYL moc dobrý. :-))

Další fotka je polotvrdý, zrál 4 a půl týdne, žádná plíseň, žádné divné věci, už je to nuda :-)) . To byla legrace, moc mě to baví, právě přesvědčuju hospodáře, že do našeho masného stádečka nutně potřebujeme stálou dojnou kravku. 🙂

S domácím chlebem je to dokonalé.
Na poslední fotce si dovolím představit náš pár hodin starý přírůstek.

Bílá hlava jalovičky prozrazuje, že taťka nebyl angus z inseminace, ale některý šikula z našich strakatých mladíků. :-))