Úvod › Fóra › Osobní sýrové mikroblogy › Katka › Odpověď: Katka
19.7.2014 v 21:48
#2681
Účastník
Vyrobila jsem další hermelín, poslechla rady Inky i Dolomita,čímž oběma děkuji a předkládám výsledek po 4 týdnech zrání. Asi to není úplně ono, ale BYL moc dobrý. :-))
Další fotka je polotvrdý, zrál 4 a půl týdne, žádná plíseň, žádné divné věci, už je to nuda :-)) . To byla legrace, moc mě to baví, právě přesvědčuju hospodáře, že do našeho masného stádečka nutně potřebujeme stálou dojnou kravku. 🙂
S domácím chlebem je to dokonalé.
Na poslední fotce si dovolím představit náš pár hodin starý přírůstek.
Bílá hlava jalovičky prozrazuje, že taťka nebyl angus z inseminace, ale některý šikula z našich strakatých mladíků. :-))