Odpověď: Coquard mezofilní ALFA

#3460
mecoun126
Účastník

DATASHEET ALPHA 3
DL 1 Ref: 002 VAC
DL 3.5 Ref: 002ACD
Definice:
Jedná se o lyofilizovaný mléčná kvasit čerstvého sýra a měkkých sýrů. Toto
kvásek byla vybrána, koncentruje se, lyofilizuje se pro poskytování přímého setí
výroba nádrž
SLOŽENÍ:
Jedná se o směs kmenů:
-Lactococcus Lactis cremoris
-Lactococcus Diacetilactis lactis,
-Leuconostoc Mesenteroides cremoris.
Jeho koncentrace je 1.010 až 1.011 buněk na gram
Tento enzym je mezofilní, protože se skládá z:
2 třetiny okyselení (homofermentativní)
Třetiny aromatické (heterofermentativní)
NÁVOD:
Tube DL 1 na osivo 100/200 litrů mléka
DL Tube 3,5 k naočkování 350/700 litrů mléka
Musí být přidány do kvasného mléka při teplotě v rozmezí 22 ° C a 37 ° C,
Ať zralý minimálně 30 minut před sýřením k zajištění dobré
rozptyl
OCHRANA:
při 4 ° C na suchém 3 měsíce
– 18 ° C 1-2 roky
TEST PŘIKYSELOVÁNÍ:
Na rekonstituovaného odstředěného mléka (10%) při 32 ° C s 1 DL1 do 100 litrů
Čas (hodiny) Kyselost (° D) pH
Března 25 6,10
50 květen 5,30
Srpen 80 4.50
15 90 4,50
Ets COQUARD
Překladač Google pro firmy:Translator ToolkitPřekladač webových stránekNástroj pro hledání nových trhů